Deel je foto’s met de wereld

12/02/2013 at 11:22

fotografieWanneer je tijd hebt gestoken in het retoucheren en optimaliseren van je foto’s, wil je dat natuurlijk  met de hele wereld delen. De nieuwste versie PaintShop Pro X5 heeft niet alleen de optie om te printen, maar foto’s kunnen direct online gedeeld worden via e-mail of sociale media.

Via het palet ordenen kies je de foto’s  die je openbaar wil maken. Vervolgens kun je kiezen of je de foto’s wil delen via Facebook, Flickr of Google+. Je kunt kiezen om ze in bestaande albums te uploaden of een nieuw album aan te maken. De kwaliteit van de foto kun je instellen op origineel, dan blijft de kwaliteit behouden. De aanbevolen kwaliteit vermindert de kwaliteit maar het uploaden gaat dan wel een stuk sneller.fotoalbum maken online

Andere netwerken waar foto’s gedeeld kunnen worden zijn Instagram en Picassa. Het ligt er maar aan wat je wilt bereiken met het delen van je foto’s. Beschik je nog niet over de laatste versie of wil je oma zonder internet ook je foto’s laten bewonderen? Druk je de foto’s af met je printer (als je tenminste een goede printer hebt), laat je ze afdrukken bij de fotograaf of laat je online een compleet fotoalbum maken. Er zijn veel websites te vinden die dit tegen een redelijk tarief kunnen verzorgen. Kijk maar eens naar deze vergelijking.

1 Reactie